Mindeord om Martin Jørgensen

mandag , 23 juli 2018
Af: Vildtforvalterholdet fra Kalø 1993 v/Henrik Mortensen

Det er med stor sorg vi modtog meddelelsen om at Martin ikke er i blandt os mere og dermed er en stor personlighed, et fantastisk menneske, ven og kollega alt for tidligt revet fra os.


Martin har med sit altid gode humør og sit festlige væsen altid været både dejlig og berigende at være i selskab med. Han var direkte på en dejlig måde og altid ligefrem - man var aldrig i tvivl om hans meninger og han sagde dem altid ligeud, uanset hvem man var og hvor man kom fra – og kun Martin kunne komme ud af kontroverser, hvor begge parter endte med et smil eller et grin på læberne!


Ud over at være et dejligt varmt og rummelig menneske, var han også meget vellidt og respekteret af sine danske skyttekollegaer. Han har også beriget herregårdsjæger-verden i udlandet og han er den, til dato, mest internationale herregårdsjæger vi har haft i foreningen. Han har været aktiv herregårdsjæger i både USA, Grækenland, Tjekkiet, Tyskland, England og ikke mindst i Danmark, så en stor og flot international skytte karriere opnåede Martin at få på CVét.

Selvom Martin har været vidt omkring, var man ikke i tvivl om, at hans trofaste holdepunkt og stolthed var Jodie og børnene, Daniel og Jessica. De har altid trofast fulgt med på den lange rejse og altid støttet op om skytte jobbene som Martin har bestredet i udlandet, og Jodie har været en del af ”pakken” hvor hun altid hjalp til enten i jagtvæsenet eller med godsets heste og hunde.


Derfor går vores dybeste medfølelse og tanker også netop til Jodie og børnene samt Martins øvrige familie i denne svære tid hvor de har mistet deres elskede mand, far, bror og søn.
Æret være en farverig, humørfyldt, elsket og savnet kollega!
Æret være Martin Jørgensen´s minde!


Bisættelsen finder sted torsdag den 26. juli kl. 11.00 i Rødbyhavn Kirke

 

På vegne af Martin´s holdkammerater, Vildtforvalterholdet fra Kalø 1993
v/Henrik Mortensen