Hvad er du på udkig efter?

Fremtidens Herregaardsjæger & Vildtforvalter

af | nov 28, 2017

Hvordan skal kompetenceprofilen på fremtidens Herregaardsjæger se ud og vil du være med til at have indflydelse på den? Hvis du har et svar til begge disse spørgsmål, så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 2. februar 2018, hvor Danmarks Jægerforbund og Skovskolen inviterer til en workshop omkring vores uddannelses fremtid.

Herregaardsjægeren og vildtforvalteren anno 1950 kontra i dag må siges at have udviklet sig en del, selv om vi naturligvis fastholder mange af de gamle traditioner. Men i hvilken retning skal uddannelsen bevæge sig over de næste mange år, hvilke kvalifikationer og kompetencer er det nødvendigt have i for eksempel 2030, hvis man ønsker at forvalte jagt og natur på større godser eller naturejendomme.

Jagtfaglig chef ved Danmarks Jægerforbund Niels Søndergaard og Afdelingsleder Rasmus Brodersen ved Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Skovskolen, er i gang med at planlægge en workshop hvor man vil afdække netop de kompetencer fremtidens Herregaardsjægere & Vildtforvaltere, skal have tilegnet sig i løbet af deres læretid.

Planen er, at invitere alle foreningen Danske Herregaardsjægeres aktive medlemmer til Jagtens Hus på Molsvej 34, 8410 Rønde den 2. februar 2018 kl.10:00 – 14:00.

Du vil snarest muligt modtage en personlig invitation til workshoppen, men sæt allerede nu et kryds i kalenderen, hvis du ønsker at få indflydelse på fremtiden for vores erhverv.